Trött

Efter en lång skoldag, så är jag hemma igen. Har ätit middag och tagit mig in på någon utav grannarnas internet. Jävligt nice. Nackdel, jag måste sitta i köket och frysa om fötterna.
Brrr på den där ytterväggen här!
Var även på arbetsförmedligen idag. Ska börja skriva ett CV idag faktiskt. Kopiera upp och dela ut till ställen där jag är intresserad av att jobba. Kvällsjobb är uppskattat och även kanske vissa helgen. Jag behöver pengarna så.
Serena och Beccis sitter i vardagsrummet och pratar om gud vet vad. Jag vet bara att jag sitter ensam i mitt kök på väldigt segt internet.
Borde kanske testa någon annan uppkoppling?
Det tog nästan 5 minuter att ladda en youtube låt. Grrrr, är inte riktigt van vid det.

Påvägen hem efter att ha stannat och pratat och flummat med folk börjar jag närma mig gården. Och läser på en stor van "Daniel´s". I all hast läste jag Daniel.S. D.v.s daniel i min klass och fnittrade lite för mig själv. Det såg ut som om han hade skrivit det.
Sen så ploppar det upp i mitt huvud. DAMN! de håller på att fixa med internet åt oss. D.v.s killen som är kort men förbannat snygg har varit hos oss redan.
Se men inte röra, jag är så nöjd med Jörgen ändå. Måste ju få titta på andra människor också. Men samtidigt så har jag ju hittat min soulmate och är väldigt väldigt nöjd. Saknar honom redan så in i nordens.
Han kommer förövrigt hit till helgen. Unt då ska vi dricka.

Jag har börjat på en början utav en tavla iallafall. Jag vet vad det blir för tavla iallafall. Jag har hunnit spänna upp den o.s.v. Duken alltså. Sen spenderade jag och Viktor tid med att krypa ur tavelramen. Vi konstaterade även att viktor var väldigt sned.
I ren vana reagerade jag inte när jag blev slagen på rumpan heller. Föräns viktor sprang framför mig och skrattade riktigt elakt. Då insåg jag att han hade fullt med vit krita över handen. Så på hemvägen gick jag hem med ett snyggt handmärke på röven. Wtf?
Tror jag ska starta uTorrent och dra hem lite musik så jag slipper sitta på youtube! En uppdatering kommer väll senare.
Och som vanligt känns det som om jag har glömt något!
PUSSHEJ

Dagen efter.

Idag är det dagen efter min födelsedag. Nu är jag verkligen 18 år. Kommer ta ett halvår att vänja sig vid det, minst! Det känns ju som om jag har varit 17 i flera år. Eller något i den stilen.
Jag är inte bakis idag, har har lite ont i benen och är lite trött bara.
Ska åka hem idag också. Har laddat ipoden för att kunna sova på bussen. Kommer bli åksjuk så in i nordens.
Min födelsedag overall var väldigt mysig.
Väcktes med frukost på sängen utav älsklingen.
Jag fick en parfym och ett gigantiskt block utav familjen. Plus att mamma och pappa ska betala en tatuering åt mig så småningom.
Och såklart en laptop utav jörgen som jag är helt förälskad i. Lovely
Den är blå och liten och söt och.. GAH!
Jag kommer ju inte få ha den ifred alls. Familjen lär vilja testa den som jag vet inte vad. :D
Jag har packat. Eller börjat iallafall. Jag tror jag har fått med mig det viktigaste. Jag lånar jörgens väska så jag får med mig det jag ska ha.
Nu tror jag att jag ska sova lite tills jörgen kommer hem. Sen ska jag mysa innan jag far till Strömsund!

Pusshej!
PS. HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN IGÅR DS.

VET NI HUR MYCKET JAG GARVAR VARJE GÅNG JAG SER DEN HÄR BILDEN?! xD

FIck en lysande smirnoff ice

Gogroggen.



Snyggbrudarna den kvällen

<3 <3 <3


1 dag kvar

Imorgon fyller jag år.
Jag fyller hela 18 år. Juridiskt sett blir jag vuxen. Herregud vad maffigt.
Igår åkte jag och Serena hem till Gäddede.
Jag fick en drink kortlek och glasunderlägg utav serena. Vad jag får av mamma och pappa vet jag inte än. Jag har bara klämt på paketen extremt mycket,
Jag vet att det bara är småpaket, på tanke på att jag får en tatuering också.
Just nu ligger jag i soffan och lyssnar på the cardigans, och är bitter över att jag inte kan duscha.
VADÅ ATT VI INTE HAR NÅGOT VARMVATTEN?!
Varför fick jag inte höra det innan jag kom hit? Jag tror jag smäller av.
Förövrigt känner jag mig fortfarande som ett nervvrak, kan inte min 18-års dag vara förbi? Och snälla, säg att festen blir pepp och kul och att det kommer förbi folk!! Herregud, it´s a big thing, jag fyller ju 18!
Jag och Serena ska dricka jordgubbsvodka, och baka tårta iallafall. Det kommer bli najs.
Bilder kommer även att dyka upp, självklart. Det enda som oroar mig är att ingen kommer förbi.
Av jörgen fick jag..

OMGOMGOMGOMGOMGOMG EN BLÅ LAPTOP! en jättesöt liten blå laptop. JA jag fick en DATOR i 18-års present utav min pojkvän! HERREGUD vad bortskämd jag känner mig.
Igår kikade vi på batman, jag var jättetrött. Vaknade smått om smått till av att Jörgen bar mig till sängen när filmen var slut. Gud vilket osammanhängande blogginlägg måste jag säga.
förutom allt och ingenting så ska jag fortsätta ta bort onödiga program och lägga till nödvändiga program på datorn.

Pusshejs!

countdown

Det är TRE dagar kvar tills jag fyller 18.

Nu ska jag uppdatera folket vad jag har gjort de senaste dagarna. Jag har flyttat. Jag har flyttat lite till. Jag har tagit på mig för mycket ansvar. Jag har grinat, jag har haft mardrömmar, jag har flyttat lite till på det.
Men vi börjar faktiskt få ordning på saker och ting nu. Jag har fått upp alla mina kläder på galgar! Herregud! Jag har alltså kastat ÖVER halva garderoben, trodde jag aldrig skulle klara det, men nu ligger det i soporna.
Och eftersom Beccis äter frukost, Serena torkar håret, och jag redan är klar för skolan (på grund utav att jag inte sminkar mig), så tänkte jag sätta mig och blogga lite. Det blir lite i all hast sådär.

Vi har fått hjälp väldigt mycket ifrån Pappa, palmen och koffe. Utan dom hade vi aldrig fått upp allt i lägenheten! Det blev riktigt najs tack vare dem. Vi ska förmodligen få hjälp att sätta upp tavlor idag. Kanske. och kanske någon hylla.
Det som blir najsigare än najs, det är att bygga baren sen.
Ja jag är seriös, vi ska ha en bar. Får se hur det blir, i mina visioner KAN det funka.

Sen har jag hemlängtan som fan. Imorgon direkt efter skolan så beger jag mig hem till gäddede.
Undrar om jag ska hoppa av på ica eller hoppa av hemma. Beror väll på om jag är kissnödig eller inte.
Även fastän det har varit en massa bråk, tjaffs och grinande så ja. Man måste ha sina sämre tider.

Det finns en stor fördel. Jag och serena har en gigantisk säng! Serena, jag och beccis har legat och skedat varandra inatt. Det var väldigt mysigt. Förövrigt sov jag bra, tills jag började drömma mardrömmar om att jag var livrädd för katter. Och att det kom massor med solar mot jorden i väldigt hög hastighet. Så vi hade istället nu inte en sol, utan MASSOR utav solar, och vi skulle sakta men säkert dö utav värmen. Och jag fick aldrig träffa min familj innan det.

Det får räcka för nu. Jag får hoppas att jag överlever dagen!
PUSSHES

Bakisdag

Idag är det Söndag.
Jag och Serena har nyss flyttat in i vår nya lägenhet, och sovit i vår maffiga dubbelsäng! (Den är gigantisk!!!)
Igår budade vi, stressade, fixade papper, flyttade in.
Herregud, vi var tokstressade, men överlyckliga över att vi fick lägenheten. Synd att vi var tvungen att buda när vi egentligen hade första tjing på lägenheten. Skittöntigt med tjing, men vafan.

Något senare, efter att ha sminkat oss klart och börjat fixa håret så kom Rebecha och Louise över.
Fram med groggen! Sen iväg till Serena, fram med groggen!
Sen på fest, fram med cider och groggen.
Det fanns vin, lite mer vin där, öl, lite grogg, lite cider. Allt möjligt med andra ord. Idag får jag synda mina brott. Jag är bakis och trött.
Serena fick en karatefylla. Rebecha och Louise var pepp som fan. Efter att Fredrik städat Styves toalett, (varför vet jag inte..) så gick vi ut i kylan. Feströka! woho!
Rätt så mycket folk. Det var bröst, rumpor, och mer rumpa! bordet gick tyvärr inte att dansa på. Det var för litet och vingligt.
Vi hittade även en balkong att kissa under.
Varför vet jag inte, det fanns toa. Man behövde ju inte kissa i hink! huhu!
Det kom småfjortisar som inte kunde hålla kläderna på, wtf?
Moget att komma på fest och vara sur.

Efter att jag fått höra att jag var snygg, vi hade dansat, myst i sängen, och serena spytt började vi gå hem. Först till serenas lägenhet, där serena spydde lite till, och jag grinade som fan. Jag hade smink överallt! jag hade svart på nästippen t.o.m. Sedan begav vi oss av vidare!
Jag gick med en RÖD hink, med en nalle i, stig, fyllehunden. GENOM strömsund! Det såg nog jävligt dumt ut. men det får man ta! Speciellt när man inte kan gå rakt. Herrejävlar.

Kommer till nya lägenheten. serena spyr lite till, framför spegeln. Hon kramar hinken. Seriöst, vafan? Mysigt att titta på sig själv och spy! xD Jag satt och tryckte på toan. Därav hinken framför spegeln. Sen borstade vi tänderna, gjorde oss klar för sängen, och kröp ner.
Serena gurglar till, ohnej, min spylogik stämde inte! Jag hade ju räknat ut spyradien, och ställt hinken perfekt!! (trodde jag).
Hon missar golvet, träffar sängen. Sedan missar hon hinken, och träffar golvet.  Sedan säger hon till mig som sover:
- Eeeeeliiin. Vart är pappret?....
........
När blev mitt namn elin? Varför? Men jag torkade spya, nannade lite, slet bort sängkläder, flyttade hinken närmre, sen sov vi.


Idag är det inte så pepp. Vi är trötta. Serena är bara sugen på pizza. jag med.
Nu räcker det med det här bakisinlägget. Jag tror jag har för mycket alkohol i blodet fortfarande!!!

Pusshejs!

Bilddagboken

Det här inlägget är till dig bilddagboken. (nästan bara dig)
Som började så bra för några år sen, en enkel design, det gick snabbt att sitta på sidan och surfa runt, och det existerade INTE onödiga funktioner. Ännu mindre var det definitivt inte en betalsida!

Men så sålde du ut en del av dig till lunarcrew. Det mesiga lunar, som ändå håller på att dö ut. De förlorade alla medlemmar till bilddagboken när det blev populärt.
Så dyker det upp onödiga funktioner, hd (som är en betalfunktion tydligen), nyhetsknapp? (wtf om jag vill se era nyheter så tittar jag på första sidan!!), en MASSA onödig java design.

Jag trodde att sidan skulle återgå till att vara bra, men jag antar att jag misstog mig rejält.

Ohwell. Idag är det 8 dagar kvar tills jag fyller 18. Det blir fest ala kalas fylla på min födelsedag. Jag är hur nyfiken som helst på vad jag ska få utav jörgen. Men han vägrar att ge mig en jätte liten ledtråd! grrr! Nästan så jag funderar på att åka upp lite spontant för att söka igenom lägenheten, bara för att få en GLIMT utav paketet.

Jag trodde att gårdagen skulle bli en jätte jobbig dag. Efter att ha hunnit ut ifrån duschen (jag trodde jag skulle spy) så föll jag ihop på golvet. Tydligen så är att svimma och en spykänsla väldigt snarlikt!  Jag vaknade upp lite senare, för att duscha av mig all päls som satt fast på min kropp ifrån mattan. Som tur är har man en stol i duschen. Efter att ha skakat, och sagt förlåt till mamma över att det är VATTEN över hela golvet, så åt jag. Äggmackor, frukt, thé, och järnpiller.
Sedan åt jag på skolan också. Det var pannkakor, goda faktiskt.

Men efter gott sällskap, blivit pimpad utav viktor, klätt ut mig till ett bi, och lärt mig att spela bas, så är jag riktigt stolt och nöjd. Mindre nöjd blev jag på kvällen.
Vissa pojkar förtjänar stryk, inte så lite heller. Jag vill seriöst talat slå honom HÅRT mellan benen. Man playar inte folk. HURRR!

Nu ska jag fortsätta försöka vara pepp inför ikväll! Vi ska ha filmnatt hos serena, plus att vi ska titta på en till lägenhet.

Pusshejs!

Bloggbajs

Jahapp!
Nu ser bloggen, bajs ut! Wtf, den såg ju bra ut hos serena. Är det uppkopplingen kanske, eller jag som har gjort fel? Allt annat runt det rosa ska också vara grönt, inte bara upptill.
Jag får kika det någon dag någon annanstans än här.
Förövrigt börjar jag inte föräns imorgon klockan TVÅ på eftermiddagen.(tror jag) Fyfan vad härligt.

Jag sitter och smålängtar(jättemycket) upp till gäddede och upp till min pojkvän!
men i helgen blir det strömsund med tjejerna! Jag, Serena, Louise och Rebecha. Filmkväll. Kommer vara riktigt mysigt att bara glo på film en hel kväll. Sen att jag kommer somna halvvägs in på filmen är en annan femma.

Just nu är jag jätte trött och borde inte blogga alls. Jag borde borsta håret, tvätta bort sminket, krypa ner i pyjamas, och borsta tänderna.. eller ja, ni fattar rutinen. Göra sig klar för att sova helt enkelt.

hurs!

Ahaaaha!

Jag har REDAN träningsvärk i kroppen. Efter att ha badat i drygt en timme.
Det märks att jag inte har tränat på ett tag.

Har fixat om lite i bloggen ikväll lite snabbt. Jag vill ha det grönt och rosa.
Tips med färgarta unt shit jag fick av serena http://www.designadinblogg.se/2008/august/fargkarta.html
Väldigt bra!!

det här är då bara en snabb design utav det. Det kommer göras om mer ordentligt senare.
Men såhär blir det tillsvidare!

Sliten

Jag har nervösa ryckningar! Ni vet såna man kan få under/på/i ögat? När det rycker otroligt mycket så man blir helt till sig, just den ryckningen har jag i min underläpp. Ingen aning om varför, jag kanske håller på att utvecklas till en robot utav något slag, eller så håller jag på att få torretssyndrom! (stavning?)

Det är måndag och jag har just kommit hem från skolan. Eller något i den stilen.
Jag håller på att fixa med förenklad konst, något med att alla detaljer inte behövs vara med, utan bara de enklaste strecken.

ÅHJAAA! Jag och serena har hittat EN till lägenhet! en trea! Hon är på g hitåt nu! Så jag ska klä på mig och gå och möta henne. Vi ska titta på lägenheten! Jag kanske orkar med det sista året ändå! HAHA! :D
Jag skriver mer sen ikväll om min helg och min dag, och mitt liv!

Puss på alla, men mest på jörgen!! <33 (och serena, tahaaa!)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Just nu sitter jag hos Serena med Louise och Rebecha. Vi har tittat på sanningen om rödluvan, jag har ätit pasta, och vi har ätit marängswish! Så jäkla gott! Plus massor med dricka.
Vi var som sagt var och tittade på en lägenhet. Den var helt perfekt, stor och fin. Alltså jag skojjar inte, det var kärlek innan vi ens gått IN i lägenheten.
Och vi går typ bara runt paffa där och älskade hela lägenheten, och utsikten.
Och så säger hon, att det spelar ingen roll om hur mycket man budar, pengar spelade ingen roll, det var mer om hur snabbt man kunde ta lägenheten. Så vi frågade ju då.
Då bräker tanten ur sig att paret som var där före oss hade budat 15 000 O_O
OMG, och så säger hon "Ja, jag går ju inte lägre än 15 000 kr i utbudspris"
Jag hoppas hon inte får den såld, kärringjävel. >___<'
Hon ville helst bli av med den INNAN helgen, men hur trollar man fram 15 000 kr bara sådär, eller mer? Herregud.
Det går ju inte. Men vi ska sluta stressa nu efter lägenheten, vi ska söka efter en bra lägenhet. Det får ta den tid det tar.
Vi ska ha något som är bra men ekonomiskt. Vi ska ha en bar!! I VARDAGSRUMMET! (pappa får hjälpa oss att bygga den). Och vardagsrummet ska vara grönt och rosa. Det blir så jävla awsome.

Nästa helg, inte den här helgen som kommer utan nästa helg så är det min födelsedag! FUCK YEAH! Då ska vi kalasa uppe i gäddede. Nu när jag fyller 18 ska det firas ordentligt.
Jag skriver vidare sen. Imorgon eller något.

Pusshejs!

Orolig sömn

Inatt har jag drömt, det var väldigt länge sen jag drömde något, och kom ihåg det såpass väl!
Jag har drömt om kinky sex. (D.v.s mina grannar mitt ute i skogen var kinky)
Jag har drömt om sex mot väggar utomhus, spindelväv, spindlar, kobajs och fågelbajs.
Sen drömde jag att världen var påväg att gå under, så jordens skapare offrade sig själv och startade om jorden.
Jorden blev en liten rosa ful klump som växte ur en blomkruka, så fanns det en liten stuga brevid.
Så jag började bygga vidare på jorden efter att ha läst lite böcker om hur det fungerade.

Det läskiga var att jag förlorade allt jag hade, men istället var jag tvungen att skapa en helt ny mänsklighet, som blev mer disneylik än människolik. Sen vaknade jag utav ren och skär ångest, hundarna skällde, och jag var riktigt trött.
Jag är fortfarande jätte trött. Men jag håller på att tappa greppet nu, alltså jag tappar greppet helt och hållet.
För jag vill inte gå skola längre, jag vill flytta hem nu, jag vill börja jobba. Enbart på grund utav att jag inte pallar att bo kvar här. Iofs så söker jag och Serena lägenhet tillsammans just nu. Det kommer bli mysigt. Vi trivs bra tillsammans så.
Allra bäst hade det varit ifall Jörgen bott här tillsammans med mig. Men båda två skulle nog sakna Gäddede, fast mest Jörgen. Han har ju hela sin familj där, sitt jobb och sina vänner. Så därför är det lite jobbigt för mig att bo där. Jag menar, jag har ju min familj och mina vänner 14 mil bort..

Snart har jag eos, eller ja, någon gång innan 11 så börjar jag.
Den största besvikelsen på länge idag faktiskt. Jag har inte varit annat än deppig sen jag kom hem ifrån Gäddede. Jörgen förstår mig, han fattar varför jag skolkar, varför jag inte är här eller där, han fattar att jag grinar när vi pratar i telefon, men han stöttar mig liksom, så det gör ingenting. Han vet hur man hanterat det, ibland iallafall.

Ah, förövrigt, jag tänker INTE langa när jag fyller 18. Det är dumt som fan, plus att jag själv håller på att sluta röka o.s.v.  För det är 16 dagar kvar tills min födelsedag. Jag ska börja föregå med GOTT exempel, jag SKA sluta röka! Jag ska klara av matte a, (jag kan inte garantera matte b) och jag ska få godkänt i idrotten! Jag ska stretcha och värma upp och ge 110%, för nu jävlar måste jag börja peppa mig själv. Det blir ju jätte jobbigt det där med att släpa med sig ig'n in i trean, om jag nu tar mig så långt. Men jag har ju lovat. Att klarar jag mig igenom hela tvåan, så är det ingen mening att hoppa av, då är det bara att hålla i sig allt var det går det där sista året.

Nog för mig nu, det är dags att klä på sig och KANSKE överväga att sminka sig..
Pusshejs!

Måndag

Idag ska jag fara hem. Mellan nu och klockan tio. Fast jag misstänker att vi inte kommer bege oss föräns 10. xD
Ska lifta med Simon in till strömsund. Jag har varit vaken sen kvart över sex imorse, mest för att jag frös och var kissnödig.
Ni förstår, jag tvingade Jörgen att vrida ner värmen på 17 grader i sovrummet på kvällen för attj ag svettades. Jag måste legat och skakat och fryst senare på det, för när jag vaknade hade jörgen krypt ner under mitt täcke och lagt sig och hållt om mig.
Lovely måste jag säga.
Jag ska överaska mor och far, de vet inte om jag kommer hem idag. Sen får vi väll se vilket humör de är på. Förhoppningsvis blir de glada, och att de gillar min nya frisyr.
Har jag otur så blir pappa grinig för att jag har klippt mig. Haha!
Jag vet inte vad jag ska blogga om just nu.

Lovet kanske? Lovet har varit bra. Det negativa är att jag inte har fått min nyårs klänning ÄN. Jag hoppas att jag har fått den nu när jag kommer till strömsund. Har inte hört så vidare mycket ifrån min familj nu på senaste. Har varit rätt dött på den fronten. Jag kanske uppdaterar lite här senare när jag kommer hem.

Pusshejs!

Bad boys goes muu..?

Gruh, är lite små irriterad, mest för att jag är vaken nu och är jätte trött! Anyhow, till inlägget, Bad boys goes muu...?

Är det inte så egentligen, alltså, killar som är så jäkla tuffa, som faktiskt har LITE vett innanför skallbenet, som faktiskt brukar vara snygga, (ni vet vad jag pratar om, bad boys som många tjejer faller för?). De är egentligen RIKTIGT fega, de har ingen riktig personlighet, utan de har antagit en personlighet som de tror att folk vill att de ska vara.
Ska vi tycka att de är tuffa egentligen, när allt de gör är riktigt jävla dumt?
Som att, ja pierca sig själv på fyllan? Inge illa ment, men det är inte så jävla smart.
Slåss för att någon gjorde något du trodde att han gjorde mensomhanfaktisktinteallsgjorde.
D.v.s lika jävla dumt som den där meningen just var. Och när man väl faktiskt säger ifrån emot dem när de kaxar, och man vet att man har övertaget, så ser man faktiskt sprickorna, man kan faktiskt se rakt igenom, hur osäkra de är innerst inne.

Jag kan citera jörgen från igårkväll: "Ja ibland umgås man hellre med korna".
Ja ni vet, ibland umgås man hellre med riktigt korkade människor, men som är snälla. Sådär genomsnälla. Men det är verkligen sånna människor som.. Hur ska jag beskriva det? errh.. NU VET JAG!
"höhööö hööhöhöhö.. Mcdonalds m'et blir ju ett w upp och ned, höhöhöö"
Ush, det där kändes nästan lite Bevis and butthead, men ni fattar.

Sen har vi de som står mittimellan mellan att vara badboys, och att vara riktigt snälla, de som inte har valt vilken väg de ska gå, eller ja, de har inte valt om de ska anta en personlighet, eller vara mer sig själva.

Avrundning, vad skulle ni helst umgås med? Jag skulle nog välja den osäkra, den som inte har valt väg än liksom.  För det finns ju alltid en chans att de tar rätt väg.
Nu märker jag att det här inte leder någon vart alls. Men ni som läser det här,  var snäll och kommentera iallafall, så jag vet vilka som läser bloggen. :3

RSS 2.0