Nyår

Idag, eller inatt blir det ett nytt år. Jörgen bör komma hem VILKEN minut som helst. Han jobbar kort dag idag, tack gode gud för det.  Men jag är påklädd. Tyvär har jag ju inte fått min klänning än, så jag övervägde en svart klänning i A-form med puffärmar, som visar alldeles för mycket utav benen.
Men jag struntade i det, och bytte till jeanskjol och ett snyggt linne + ett snyggt smycke.
Så nu är det bara vänta på att mitt helt makalösa hår ska korva ihop sig så jag får reda ut det igen.

Åh, för att inte tala om mormors kommentarer nu senast jag träffade henne. Jag har lite längre hår än sist vi sågs.
"Ååh herreguud vad har du gjort med håret?"
Jag "eeh" (försöker lista ut om det är en komplimang eller inte)
"DET SER JU FÖRFÄRLIGT UT!!"

Tack och tack mormor, det var det trevligaste jag har hört på länge. För att inte tala om den andra piken "Gud så smal du är, får du ingen mat här hemma?"
Mormor och att det finns något som heter gener, det finns bara inte. Jag vet att hon menar väl, men hon kan bli lite väl mycket ibland.

Så hur ser nyår ut för mig? Inget blåsjön, ÅÅH men jag ville.. jävla fan. Men mitt samvete sa ifrån, jag kan ju inte lämna pojkvännen ensammen hemma på nyårsafton. Det hade varit riktigt jävla elakt. (plus att min klänning inte kommit än! grrrr) Så vi ska äta middag hos jörgens mamma och conny, sitta där och mysa ett tag. Sen ska vi hem en sväng, mysa lite själva kanske? knacka på hos grannen. Sen skulle vi nog kanske iväg och hämta Tina och Styve.
Så det blir Jörgen, jag, Erik, Tina och Styve som firar nyår tillsammans. Sen vet man ju aldrig om det är några fler som tittar förbi! Jag lovar att ladda upp lite bilder så snart som jag kan.

Tjohej!

En tisdag?

Det är tisdag idag va?
jag har börjat länka till min brors blogg nu iallafall. Han har en tendens att skriva så jävla meningslöst ROLIGA cp inlägg.
Mest för att det går lite dåligt för honom jag faktiskt garvar!
http://fogwraith.blogspot.com/
Gå in och lääääs!

Imorgon är det nyår, jag vet inte än, inte alls. ååh. BALLE! jag har ju inte ens fått min nya klänning! GRRRR.

Min underbara mamma. <3

Massa myspys sådär på julen!

Lirades GH3 så in i nordens iallafall! :O

Jag var jätte nöjd med julen. <3

Jul jul, underbara jul!

NU är det kväll. Det är den 24 december, och det är julafton.
Eller om jag inte rappar på innan 12-slaget så är det den 25.e.

Julen har varit enormt bra. Den började väll lite opepp sådär, men det löste sig!
Vi har tittat på kalle anka... vi har..
Eller vänta, låt mig börja om, jag berättar om hela dagen!

Jag vaknade alldeles för tidigt. Halv tio för att vara ärlig. Jörgen var trött och ville sova vidare, så jag klev upp, började sminka mig och klädde på mig. Jag spelade GH3, och väntade. Kvart över elva gick jag och hoppade på jörgen för att väcka honom. Jag var ju hungrig ju! Så runt tjugo i tolv bar det till mamma och pappa. Vi gjorde iordning frukost och slappade. Sen for vi iväg på äventyr för att jaga julgodis, inte det lättaste på julen ska jag säga er! Det började bli tomt!
Sen frukost, mamma lockade mitt hår under tiden att vi tittade på kalles jul.
Sen åt vi middag. Satt och tryckte säkert en timme. Efter middagen blev det guitar hero för hela slanten.
Och nu till julklapparna! Oh herregud, jag trodde aldrig jag skulle bli så glad över

  • 2 paket med handdukar
  • Bakredskap
  • Vinglas
  • Ett helt spa set
  • Pengar
  • (ett par täckbyxor förra månaden utav jörgen)
  • Två fina glas
Det var något mer också, men jag kommer inte på det. Jörgen blev glad över sin nya hoodie, han har inte avgjort om det är en vinterjacka eller om det är hoodie man har inomhus, det blir upp till honom att avgöra. Plus sina två t-shirts som han fick av mig.
Något senare gick vi hem, jag tände en massa massa ljus och tappade upp ett varmt bad.
Ner med en badkula, lite badsalt och röra om.
Sen jag jag i hans knä typ med huvudet på hans bröstkorg. Så jävla mysigt att bara kunna mysa med varandra och njuta utav varmt vatten och lite stearinljus sådär. Utan att prata med varandra, utan att säga något till varandra.
Sen så testade jag EN utav mina nya bodyscrubs med svampgrejjen till. Först skrubbade jag hans rygg, och sen skrubbade han min rygg.  Jag måste vara den lyckligaste människan på jorden som har honom!

Puss och hej! bilder kommer sen!

PS Jag älskar dig!

Idag har jag spenderat dagen med att slemma och hosta.
Underbart. Man blir lagomt trött av att vara sjuk. Det suger. Nästan så att jag börjar tro att det är min hjärna som rinner ut genom näsan. Ush!
Jag har även läst idag. Har äntligen läst ut boken PS Jag älskar dig! utav Cecelia Ahern. Helt underbar bok. Första gången jag kommer på mig själv att grina och verkligen tokhulka (ja ni vet, alla konstiga ljud man ger ifrån sig), vilket även resulterade att jag började snora ännu mer. Jag har nog aldrig stött på en bok med så många känslor. Att meningar kunde vara så känsligt laddade visste jag aldrig.
Det kan nog bero på att jag lever mig in lite väl mycket i böckernas värld.
Oj, jag kanske ska berätta vad boken handlar om? Jag snor det som står här på baksidan av boken helt enkelt.

"Holly och Gerry har ett perfekt liv tillsammans. De är lyckligt gifta och bor i Dublin, nära släkt och vänner. Vardagen flyter på i full fart och världen ligger öppen. Tror de. SÅ HÄNDER DET OFATTBARA. Ett par månader före Hollys trettioårsdag dör Gerry efter en kort tids sjukdom. Hon förlorar sin bästa vän, mannen hon älskar. För evigt. Han kan aldrig komma tillbaka. Men ändå gör han det....
Ett par månader efter Gerrys död dyker hans sista gåva till Holly upp: "Listan". I tio brev, ett för var och en av årets återstående månader, lotsar han Holly genom sorgen och visar henne hur livet trots allt rymmer både tårar och skratt. En hjärtevarm berättelse om att hålla fast, våga släppa taget och lära sig älska igen."

Åh herregud alltså. Jag har suttit och skrattat högt och gråtit som aldrig förr. Att en kvinna på 21 år, skriver sin första bok som slår igenom så stort trodde jag aldrig. Jag var en aning skeptisk till boken först, det kändes som en bok jag inte ville läsa. Men i brist på böcker så tog jag den ändå. Och jag ångrar mig inte för en sekund! Inte en endaset sekund alls!

Och javisst ja, bildbevid på att jag faktiskt lever. Så nej gott folk! Än kan ni inte hurra! För jag lever. Inte helt frisk däremot men jag lever åtminstonde.


Det får vara allt för nu antar jag. Vilken pluggis jag är. En bokrecension på min blogg.. omg

En blogg om ingenting

Egentligen så är ju det här en blogg om ingenting.
Eller ingenting och ingenting, det är ju mitt liv.

Det är alltså en blogg om mig, mitt liv, och min omgivning i korta drag.
Fan vad egoistiskt alltså. Det är torsdag idag. 18:e, julen springer fram med stora steg!
Ush och fy, bäst vi sätter krokben för det.
Fast jag har inte lika mycket ångest längre. Det jag har ångest för numera är att jag är så.. bortglömd. Jag känner mig väldigt bortglömd iallafall. Jag kanske inte är lika intressant som när jag gick i ettan.
Jag kanske inte syns lika mycket, kanske inte hörs lika mycket. Jag kanske inte har så vidare roligare historier att berätta.

Men jag har historier att berätta. Jag har mig själv att dela med mig av. Jag har ett oändligt hjärta som rymmer nära vänner.
Kanske är jag paranoid.
Kanske är jag inte det. Men vem vet?

Igår tittade jag på Pregnant Man som gick på insiders. (tror jag det var) Väldigt intressant! Men det kändes inte konstigt alls. Det kändes väldigt naturligt att se något sånt. Det som upprörde mig var hur människor runt omkring reagerade. Vad har de för rätt att klanka ner på människor de inte känner? Att mordhota någon och att hata någon så innerligt för något som inte är fel.
Att hata någon överhuvudtaget är konstigt. Hata, alltså då snackar vi om att man skulle ÖNSKA personen död, och nästa dag så dör personen, och man skrattar sig lycklig åt det hela.
DET är vad jag kallar hat.

Fyfan vilket meningslöst inlägg det här blev.
Tänkte lägga in vad lovet kommer gå ut på som jag VET än sålänge.
Julen, fira med familjen. Dagen efter jul, Träffa ec! Annandag jul, sitta och våndas över att jörgen är ute på något som jag inte får följa med ut på.
Nyår, festa järnet med serena! :3
Förslag till jullovet någon? Tina, HÖR AV DIG!!

B´bai!

Mitt hat mot jul

Åh, jag hatar jul!
Det är överdrivet mycket julpynt överallt. Det doftar glögg och saffran överallt. För att inte tala om hur mycket fylla det är, redan nu faktiskt. Alltså, ja, ute. Fulla ungdomar.

Jag överväger nästan starkt på att införskaffa mig en flaska vodka, låsa in mig i min dataskrubb. Skita i allt vad julmat heter, allt julaktigt på tv, och supa mig redlös, så jag inte kommer ihåg julen alls.
JA JUST SÅ MYCKET HATAR JAG JULEN!

Jag tror jag åker hem imorgon.
För jag orkar inte. Jag packar ikväll, och far imorgon. Varesig jag är sjuk eller inte. För jag pallar inte. Jag har panik nu.
Jag avskyr julen. Äckliga äckliga äckliga jul!
Jag orkar inte med östersund, jag orkar inte med att julpyssla, jag orkar inte se folk julhandla.

Idag var magnus hit. Det var riktigt trevligt att träffa honom efter alla jobbiga omständigheter.
Det var riktigt trevligt att spela spel med varandra. Det var trevligt att äta tillsammans och ha sällskap för en gångs skull. Istället för att bara sitta tyst för sig själv, så är det faktiskt trevligt att sitta tyst tillsammans med någon.
Vi var iväg och tittade på min lilla systers Lucia.  Vi fikade och hade jätte kul tillsammans. Vi ritade, och skrattade åt varandras bilder.  Eller inte åt, snarare tillsammans. Speciellt över Magnus överflödiga fantasi.
Men nu gäller det att tänka positivt, det är inte länge kvar nu! Inte länge kvar alls. Bara någon enstaka månad.

Åh, nu gäller det att ta ett jobbigt beslut däremot.
Åka hem imorgon eller inte?

Skor och söndag.

Det är REDAN söndag, och nu är det en vecka kvar utav skolan innan det är jullov.
Det är nästan så att man känner hur lungorna pressas ihop utav ångest. Ush vad jag hatar jul.
Så överdrivet mycket pyssel, pynt, och dofter. Okej att man verkligen tycker att det är en speciell grejj när man är liten.
Själv kommer jag ihåg hur jag ALLTID smög upp på natten/morgonen till Julafton. Jag tog ett glas julmust, satte mig på pallen vid spisen och glodde på granen och ut genom fönstret. För att inte tala om hur många paket jag skakade och tittade nyfiket på. T.e.x. vem det var som skulle få det största paketet.
Några år senare upptäckte jag att det inte alltid var de största paketen som var det roligaste.
Nu är det små tunna paket som är bra att få! Presentkort JATACK!

Förra fredagen var jag och köpte tre par skor. Till ett sånt makalöst pris som 480 kr.
Så nu kommer det lite bilder. hirr hirr hirr!


Det här paret var kärlek vid första ögonkastet! ÅÅH! <3



Det andra paret, med lägre klack som var väldigt bekväma. Dessutom är det ju inte knappar utan karrborreband! (stavning?) Hej så finurligt!



Och ett par sneakers. Kanske inte tokpraktiska. Men dom är snygga. Jag köpte dom mest för att de kändes "dansvänliga"

Och om INTE det här var ett bra köp så vet jag ju inte vad!!!

Imorse vaknade jag med en gigantisk slemklump i halsen, den är fortfarande kvar. Ush, jävla jörgen som smittade mig.
Inte nog med det så är jag febrig på det. Men jag har inte tid att vara sjuk. Den här veckan är det julshowen, och jag vill se hur ettorna får ihop den. Sen så ska vi till stan på torsdagen, och uppträda. Äta gott dessutom. Fast med min otur så kommer jag vara förkyld så jag varken kan sjunga eller känna smaken utav maten.
Och på fredag är det julpyssel heeela dagen med alla på gula skolan. Riktig mysvecka.


Nog nu! Det var nog allt!
Hejdå.

PS. Psst, hjalmars lucia! Du var riktigt fin! Grattis! DS.

Jamtlandstaus

Just nu sitter jag och lyssnar på den låten.
Här har ni länken till youtube där låten finns!!  http://www.youtube.com/watch?v=162SbR6_pGc&feature=related

Iallafall, jag satt idag och pratade med klasskamraterna. Och ja, jämtländska är riktigt RIKTIGT fint, och jag måste medge, att ibland faller jag också över och pratar lite bredare.
Här har ni texten också.

1. Hu e vänslein å snäll,
hu e mjuk som en fäll,
hu ha auga som vårhämeln klar.
Der e'n växt å statur,
som på'n fineste brur,
om je väl ut e praktexemplar.
Nä, de finns inga finar e varels
än e rektu e jamtlannstaus!
Hu e ränt makalauste va håttu å innela rar!

2. Inger syssln känns tong,
för hu kvitter å sjong.
Väla lättn för - trallallala.
Hu e ständut glavér,
hårre tokut de ber;
si de kan ju int allten gå bra.
Nä de finns int glaverar e varels
än e rektu e jamtlannstaus!
Hu e ränt makalausti va lättlive, munter å gla!

3. Hort hu vev, hell hu spinn,
er'a snärsp som en vinn;
de gå unna i fjös å i kök.
Å hu sväng se så lätt,
hu gär allting så nätt.
De e'n fägn blott si hennes stök.
Nä, de finns int e hurtigar varels
än e rektu e jamtlannstaus!
 Hu e ränt makalaus ti va rask, ti va hännu å tök!

 4. Der e liv, der e lust,
 men så noga å just:
 hu går aller för långt på nån väj.
 Skull'e allvåru bli,
tys'n allt gäckeri:
hennes ja de e bergfast som nej.
Nä, de finns int pålitlejar varels
än e rektu e jamtlannstaus!
Hu e ränt makalausti va oppriktu, trofast å grei!

5. Hennes fegring står pall
 sän ongdomen e all;
hu ha hjärtrot som ständut består.
Blir'a maka å mor,
 int e stöv hu förlor;
hu vål finar mä sölver ti hår.
Nä, de finns int e trivlejar varels
än e rektu e jamtlannstaus!
Hu gjett va makalaus -för hu blömster i hunrede år!




En måndag som är en tisdag

Idag är det tisdag. Fast det känns verkligen som om det vore måndag. Mest på grund utav att jag försov mig och missade bussen till skolan i måndags.
Så efter en helt okej dag på skolan sitter jag här, helt slut och noll kreativitet.
Jag vill klippa av mig håret, men samtidigt vill jag spara ut det. Luggen är så lång att det knappt är en lugg längre!
Det blir väll till att toppa håret och klippa upp det antar jag.

Jag har alltid undrat om jag skulle passa med naturligt långt hår. Så nu måste jag ju ta reda på det och fortsätta att spara ut håret! Vad tror ni?

Okej, nu blir det lite om helgen. Fredag, åker hem, och myser med Jörgen, Markus, (och vad heter hon nu igen?), vi glor på filmen Death Race. Den var långt ifrån så bra som jag trodde att den skulle vara. Mest på grund av att namnet var för bra för filmen. Haha! men killarna var nöjda. Det var så att man kunde känna en aura utav manlighet i vardagsrummet faktiskt.
Lördag, så satt jag faktiskt framför datorn hela dagen. Sov och tittade på tv, och städade lite!
Söndag, Jörgen åkte ut med skotern, jag spelade flyff där igen.
Måndag, Spelade flyff igen. Intensivaste flyffandet EVER! Sen åkte vi iväg till Jörgens mamma Elin, som bjöd på middag. Var riktigt gott med tjockpannkaka med fläsk i!!!!
Idag på skolan så gick vi på byn under bilden. Alla köpte saker att äta, jag gick och dregglade över smycken och kläder. Testade lite kläder, men kom fram till att jag inte hittade något extra snyggt för julen/nyår.
Så det blev hem, börja beställa kläderna jag ska ha, (det blev en hel del underkläder också). Men det var riktigt fint, och till ett bra pris! För jag menar, 350kr för en klänning, 4 par hipsters, och en snygg bh, det är väll inte så farligt?
Plus att jag nog ska in till stan, och köpa 2-3 par skor! :D Ett par sneakers, ett par pumps, och om jag hittar något varmt, så blir det varma skor också.

Nej nu får jag ångest när jag skriver allt jag ska köpa. Pengarna bara rinner iväg ju! Ish! Bäst att hålla hårt i dem och blunda när jag går på affärer! Ännu mer måste jag sluta kolla i alla kataloger. Det är BARA dumt! Jag har ju kläder så jag klarar mig! (fast.. jag kommer nog ändå beställa kläderna jag har kryssat i att jag ska ha)


Nog nu! SO LONG! nu måste jag fanimje äta middag! :D

RSS 2.0